Slide background

Aannemers- en timmerbedrijf

M. Nederlands

Slide background
Slide background

Renovatie werkzaamheden voor particulieren

Slide background
Slide background

Renovatie werkzaamheden voor bedrijven

Organisatie

Aannemers- en timmerbedrijf M. Nederlands is een gerenommeerd familiebedrijf en steeds van vader op zoon overgedragen. De huidige directeur, Marcel Nederlands, is 37 jaar werkzaam in het bedrijf, waarvan al 30 jaar als directeur.

Het bedrijf heeft een rijke bouwhistorie van meer dan 100 jaar. Hieronder enkele facturen uit het archief daterend van 1914, 1939 en 1946.

Deze jarenlange ervaring staat borg voor een gedegen vakmanschap en een goede kwaliteit. Ook de jarenlange goede relaties met onze vaste klanten spreken voor zich.

Momenteel zijn er 8 ervaren medewerkers werkzaam. Het personeel is vakbekwaam en VCA opgeleid.
Als erkend leerbedrijf zijn er meerdere leermeesters in dienst.

Aannemers- en timmerbedrijf M. Nederlands BV is onder meer erkend deelnemer van Bouwgarant. Dat de onderneming lid is van Bouwgarant betekent onder andere dat de onderneming periodiek getoetst wordt op kwaliteit, helderheid van afspraken, grip op kosten, service en betrouwbaarheid. Voor meer informatie www.bouwgarant.nl

Daarnaast is het bedrijf aangesloten bij de landelijke vereniging Bouwend Nederland. Voor meer informatie: www.bouwendnederland.nl

Vanaf het eerste (bij voorkeur telefonische) contact zullen uw belangen persoonlijk en vakkundig worden gewaarborgd. Met de tekeningen en/of bestek als uitgangspunt wordt er een nauwkeurige open begroting overlegd, waarin de opgenomen werkzaamheden en materialen met prijzen duidelijk opgenomen zijn om een zo volledig mogelijk beeld te geven.

Bij gunning van de opdracht kunt u rekenen op een goede begeleiding en vakkundige en correcte uitvoering van de werkzaamheden met een kwalitatief hoogwaardig resultaat.

Op onze werkzaamheden voor particulieren zijn de Consumentenvoorwaarden Verbouwingen 2010 (Covo2010) van toepassing en voor overige werken zijn de algemene voorwaarden AVA 2013 van toepassing.
Algemene Voorwaarden (AVA 2013)